The Slave Trade is Alive and Kicking

WFP

Fighting world hunger

fredag 4. september 2009

Litt merkelig

Vi lever i ett av verdens rikeste land, men fortsatt er det 3.000 personer her i landet som har dødd av overdose siden 1998. Det gjør Norge til det tredje verste landet i Europa.
På statistikken til EUs narkotikabyrå, der overdosedødsfall måles mot befolkningstall, er det bare Luxembourg og Estland som har flere dødsfall per innbygger enn Norge.

Hvorfor?

5 kommentarer:

  1. Er egentlig ikke så sjokkert. Det er jo tross alt Norge det er snakk om. Og alt pisset om at Norge er ett av verdens beste land å bo i er bare tull. På tide å flytte vekk fra dette bedrittne landet, would you like to join me?

    SvarSlett
  2. Jupp:) kor vi ska rømme henne?? en plass kor det ikke finnes sny i alefall:D?!

    SvarSlett
  3. Litt usant da tone, norge e faktisk et av de beste stedene å bo, i usa fe.x, må man betale for alt,ALT, om du er så uheldig å bli syk.. ambulansen, operasjonen, medisinene, oppholdet, og i tillegg får du mest sannsynlig sparken fra jobben din for at du var borte... så go ahead, finn et bedre sted å bo... Men at vi forvalter pengene dårlig, det er en annen sak, vi kan absolutt gjøre ting ENDA bedre. Men altså, skal jeg flytte, er det pga været, ingenting annet. ;)

    SvarSlett
  4. sant sant.. men vest norge e et av verdens beste land å bo i.. ja da sir det jo litt om kor dårlig det står til verden i dag..

    SvarSlett
  5. Hehe, ja det e forsåvidt sant :P

    SvarSlett