The Slave Trade is Alive and Kicking

WFP

Fighting world hunger

onsdag 9. september 2009

250 norske ungdomer stemmer for nazistene.

Vigrid er en norsk organisasjon som baserer sin ideologi på norrøn mytologi og raselære. Vigrid baserer sin ideologi på Adolf Hitlers nasjonalsosialisme.

Organisasjonen betrakter Adolf Hitler som en frelser og som Europas redningsmann. De hyller den innsatsen som ble gjort i Waffen SS under andre verdenskrig.

Vigrid er sterkt imot jødedommen, kristendommen, islam, svarte og homofile.

Flere ganger har tidligere Vigrid- medlemmer stått frem og fortalt sin historie om Vigrid der de bekrefter at våpen og dop ikke er uvanlig.  De anbefaler også at medlemmene bevæpner seg innenfor lovens rammer.

For mer info om Vigrid se >her<

Med tanke på denne ideologien gikk det kalt ned over ryggen min da jeg leste at Vigrid fikk 10% av stemmene under skolevalget på ÅL videregående skole.

Rektor Oddvar Skråmestø ved Ål VGS mener at det viktigste er at ungdommen stemmer.

Elevene mente Vigrid snakket godt for seg og hadde mange saklige synspunkter for vårt samfunn

Les saken >her<

Dette er hårreisende. Nå må skolene gå inn og forklare ungdommen om hva Vigrid egentlig står for. Egentlig skulle dette vert gjort som forebyggende før debatten startet. Dette er konsekvensen for at vi lar et slikt parti delta i skole debatten. Ungdom er de mest letpåvirkelige vi har i samfunnet vårt. Vi kan ikke tillate at de får fylt hodene sine med slike grusome fordommer og skumle ideologier. Ikke som en del av skoleprogrammet.

Alt i alt var det faktisk 250 ungdommer som stemte på dette nazistiske grupperingen her i norge. Dette er urovekkende.

7 kommentarer:

  1. Lurer på om rektor ville sagt det samme om 90% hadde stemt Vigrid. Da ville vel rektor kanskje fryktet for sin muligens homofile sønn eller datter... Naiviteten hersker her i landet.

    SvarSlett
  2. Noen som vet hvilke argumenter som ble lagt frem av Vigrid? I artikkelen står det noen kamerafolk og filmer. Burde vel ikke være noe problem å få lagt de filmene opp på YouTube eller noe, slik man kunne gått gjennom argumentene.

    BTW, det er det som er problemet med demokratiet.. noen ganger stemmer ikke folk slik majoriteten vil de skal - og da blir det overskrifter...

    SvarSlett
  3. Det handler ikke om at de må stemme med majoriteten, det handler om at ungdomene sympatisere med en nazistisk organisasjon. Å det er GALT! De er hjernevasket. Vigrid benekter b.l.a. jøde utryddelsen under 2. verdenskrig.

    SvarSlett
  4. så sykt lite respekt dere vier disse menneskene, skal vedde på at alle dere elsker islamister osv, nå kan dere gråte om at ikke alle er slik.

    se denne filmen

    american history x
    --------------------
    da vil dere forstå hvor bra vigrid egentlig er

    SvarSlett
  5. For å fortjene respekt, må man vise respekt! Har sett american history x, har du?? Da ville du vel skjønt at filmen absolutt ikke sympatiserer med nazistiske gruperinger.

    Fortell meg gjerne hva som er så sinsykt bra med vigrid du...

    SvarSlett
  6. Vigrid er ett rasist parti og den filen american history x, gir tydlige tegn på hvordan vi IKKE vil ha det. Alle mennesker er verdt like mye. uansett legning, religion eller opphav! At det er så mange unge som stemmer Vigrid skremmer meg. Kanskje de synes det er kult og spennende. Vigrid skulle egentlig ikke fått lov å eksistere.

    SvarSlett
  7. Rungende nei til et snillistisk samfunn. Elevene vet svært godt hva Vigrid står for.

    Jeg har lenge sagt at vi snart får en oppsving av voldelige rasistiske grupperinger om det ikke gjøres innstramminger i både asyl og integreringspolitikk.

    Folk er drittlei og de åpenbare grunnene dysses ned. Da skaper man ei bombe. Desverre.

    SvarSlett