WFP

Fighting world hunger

onsdag 10. mars 2010

SOS Rasisme.


SOS Rasisme ble startet i Norge i 1985, etter inspirasjon fra SOS Racisme i Frankrike. Formålet var – og er – å skape en bred allianse mot den økende rasismen – enten det er organisert rasisme/nazisme, statlig rasisme eller hverdagsrasisme.


SOS Rasisme mener at det er viktig å arbeide i lokalmiljøet. Vi har mer enn 270 lokallag over hele landet, og over 40 000 medlemmer.


SOS Rasisme er skapt ut fra erkjennelsen at rasismen langt fra er innvandrerne sitt problem alene – selv om det er de som oftest er ofrene for fordommer, diskriminering og trakassering.
SOS Rasisme jobber for et samfunn fritt for rasisme. Et samfunn med plass for alle, der alle har de samme rettighetene, uansett hudfarge, seksuell legning og religion. Et samfunn der en ikke trenger å frykte diskriminering.


For mere info om SOS Rasisme, sjekk ut deres hjemmeside >HER<
Ønsker du å bli medlem av SOS Rasisme?
Innmeldings skjema finner du  >HER<

Priser:


Enkeltpersoner under 26 år: 50 kr pr år

Enkeltpersoner over 26 år: 75 kr pr år

Familiemedlemsskap: 100 kr pr år


Som medlem mottar du fire utgaver av medlemsavisen til SOS Rasisme i året. Sammtidig blir du holt oppdatert på mail eller telefon ang arrangsjeman.
Ønsker du å være aktivist er det en egen boks i skjemaet som krysses ut.

 

4 kommentarer:

 1. Jeg mener rasisme kommer av uvitenhet, frykt og egoisme. Rasisme er alt for utbredt. Derfor er det så viktig at det finnes organisasjoner som SOS rasisme. Jeg mener også at media har mye av skylden for at rasisme fortsatt er så utbredt, og spesielt rasisme mot muslimer.

  SvarSlett
 2. Absolutt, mediene velger å dekke det som selger. Frykt selger, derfor fokuserer dem kun på de negative aspektene. Man hører skjelden/ aldri noe serlig om de positive tingene som skjer.

  SvarSlett
 3. ble så inspirert av innlegget ditt og vips nå er jeg meld av sos rasisme :D

  SvarSlett
 4. :D
  Kjempe bra, ingenting er bedre en det;)

  SvarSlett